If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вчера се инцидентирах с пружина и амортисьор и сега съм с бушонирано око, зашита вежда и счупен зъб
много тъпанарско изпълнение
и никой не ми верва, че си разглабям колата
а пък какво е гадно като кихам и не мога да се смея
Ха ха ха по същия начин си извадих въздуха като си свалях пружините от амортисьора Тогава лежах 2мин на земята и неможах да разбера как, защо и много ли съм се ударил... Има и такива моменти
вчера се инцидентирах с пружина и амортисьор и сега съм с бушонирано око, зашита вежда и счупен зъб
Пребита си от любовника си
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Ахам, има скоби за тия пружини, пчилата е виновна, че не ти е казала, макар да не е пчИла. Трябва да е било брутално...
Абе може и аз да бъркам, но: http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=UTF8&t=k&z=18
Движа се аз от точка А към точка Б на горния линк. А от точка Б идва кола, която няма пуснат мигач (т.е. продължава на право). Знаци няма. Не съм ли аз с предимство??
В тази ситуация в крайна сметка спрях, за да избегна удър, при което му махам на въпросния шофьор - един вид какво прави. От негова страна последва селската постъпка - ръчна и слезе от колата.
Какви хора сме не мога да разбера аз. Хем е в нарушение, явно не знае правилата за движение, ми се прави и на голямата работа. НЯМА да се оправим, да знаете!!!
Абе може и аз да бъркам, но: http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=UTF8&t=k&z=18
Движа се аз от точка А към точка Б на горния линк. А от точка Б идва кола, която няма пуснат мигач (т.е. продължава на право). Знаци няма. Не съм ли аз с предимство??
В тази ситуация в крайна сметка спрях, за да избегна удър, при което му махам на въпросния шофьор - един вид какво прави. От негова страна последва селската постъпка - ръчна и слезе от колата.
Какви хора сме не мога да разбера аз. Хем е в нарушение, явно не знае правилата за движение, ми се прави и на голямата работа. НЯМА да се оправим, да знаете!!!
Много малко хора знаят, че правилото на дясностоящия важи дори за нерегулирано Т-образно кръстовище!
Ти си в правото си, а идиота просто си е идиот!
Мойто беше по скоро ритуричен въпрос. А за комплексарщината си прав. Дори и да е с предимство и да не съм прав, не мисля, че има правото да слиза и да се саморазправя.
Comment